Wednesday, May 07, 2008

Sommerferie

Som vi alle vet er lærerens favorittmåneder juni, juli og august. Siden dette ikke er tilfelle for undertegnende, som har sommerferie om to dager (9. mai), har halvparten av "Burrow-crewet" bestemt å legge ut et sommerinnlegg.

Før vi begynner på sommerinlegget er det to andre viktige saker som må snakkes om. For det første. På vår BørgeRoyale database (laget av Ken Moe så klart), er det enda ikke registrert noen deaktiverte brikker. Dette betyr at alle i Børge-Crew fortsatt er i potensiell livsfare, og jeg oppfordrer alle til å legge litt mer innsats i denne saken.

For det andre. Vi ble alle sjokkert da Darth Vader tydligvis hadde angrepet to religiøse fanatikere (http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/23/533445.html), men som det nå er bevisst var det de to religiøse som ble aggresiv og angrep da Vader spurte om de ville ha en kopp kaffe. Mao. var Vader Helt uskyldig i denne saken, og siden vi mistenkte han ble det jammen meg en liten kosekveld med Nicolay og pleisteisjen 2 og wii, for å beklage mistanken om at vår kjære svarte mann ville skadet noen.


Nå, til hovedsaken: Denne sommeren begynner som kjent mye tidligere for noen på folkehøgskole enn for andre i millitæret, disse armerte krafter som beskytter vårt gode fædreland. Denne ekstra måneden vil selvfølgelig bli brukt til å finne Børges gjemmeplass.

Vi har nettopp fått tak i en plakat fra vader, som dere vet er i ett band med vår kjære lodott Chewbacca på trommer. Han skal på turnè over hele verden, og hans mest kjente sang er "Red man is dead man, green man from greenland". Vi må heller ikke glemme at han er en merkverdig god tennis-spiller, og har planlagt en kamp mot Dagmund, som også har en god tennisalbue.





Morgan Freeman har nok en gang gjemt seg på et nordpolen og leker seg med hovedpersonene fra stor-dokumentaren "Pingvinenes Marsj". Han har også kledd seg ut som en pingvin for å slippe unna denne fanflokken som aldri slutter å lete. La oss sende ham alle våre varme tanker der han glir ned på magen med 200 andre smilende pingviner.

Med dette avslutter jeg mitt innslag og bemerker at de andre administratorer kan logge inn og forandre på det de føler for^^

Happy spottings; Burrowteam

0 Comments:

Post a Comment

<< Home