Thursday, June 14, 2018

Unna i bakken - KGB er i nakken! - Børgemesterskabet 2018

Hæi hæi hæææi alle mine barn av regnbuen! Hvor en du skulle befinne deg i verden nå, i et badekar med såpebobler, et snurrende pizzatårn, eller i en kano ute på Prestvannet med en pærebrus i hånda. Spiss ørene og ta i mot det gylne budskap:

4 år har gått nå, og som tradisjon det nå er blitt; tiden er inne igjen! Børgemesterskabet skal endelig børges i gang igjen, og nå har turen kommet til russens eget land, Russland!
Vi husker alle fadesen fra forrige gang i Brasil, da ingen maktet å få kloa i vårt vesle hjertebarn. Nå er det blitt rapportert om store mengder regnbuebølger fra Sibir, og millarder av Børge-fans er på vei til dette isødet for å få ruset seg på nytelse av beste sort, og kanskje bli kvitt en kreftsykdom eller to.  Det rapporteres at til og med Putin og KGB er i full sving for å bure inn det sjeldne fabeldyret, slik at de kan løse alle regnbuens indreste mysterier og få tak i den store gryden med guld som befinner seg ved regnbogens ende. Skrekk og gru, la oss håpe at det finnes noen andre rene sjeler som finner kosebamsen vår først!

Russiske grensevakter sjekker nøye passet til Darth Vader, ber han ta av seg maska og forteller Vader at det er stygt å peke. Pytt sann, han kommer seg nok inn med noe telepati-magi.

Jeg maner dere derfor alle til å joine meg i kappløpet for å redde verden og gulleggeth. Så finn frem campingstolene og Børge-detektoren deres og hiv dere ut til skog-naturens pølsebu med noen gode kamerater og litt arra berra. Selv har jeg tenkt til å sitte på med fanklubb-bussen til Morgan Freeman, som også ventes å være tilstede for å gjenforenes med sin gamle venn. Førstemann til Sibba!
Ellers har Børgekomiteen i år bestemt at følgende hjelpemidler er tillatt:
·         Hakkespettbogen
·         Rumpetaske
·         Sovepose (med plass til deg og Børge oppi)
·         Telt (må være Brødene Dal-godkjent og inneholde aggregat og Super Nintento)
·         Agn 1: Påmmfri med grillkrydder of course
·         Agn 2: 1 brett med bamsedrikker i alle regnbuens smager (eller forresten, ta med 2 så du har ett til deg selv også, eller ta bare med en hel palle for sikkerhets skyld)
·         Agn 3: Babushka-dukke av Børge, slik at pokemonen blir lokket bort og koser seg med alle nivåene - og du kan snike deg innpå i mens (æsj L)
Poengsystemet vil i år være som følger:
·         Godt gammeldags håndtrykk med Børge - 1p
·         Børge ler av en av vitsene dine - 5p
·         Klapping/patting på den hellige isse - 10p
·         Leirbålstund med Burrow hvor han forteller deg spøkelseshistorier - 15p
·         Bilde av Børge ridende på en Sibirsk tiger - 25p
·         Bilde av deg og Børge ridende på en Sibirsk bjørn - 50p
·         Børge blir med deg inn i teltet for å spille Mario Kart, alle cuper og motorklasser - 100p

Darth Vader prøver å distrahere Putin i jakten, ved å stille opp på diverse bilder som Putin kan legge ut på bloggen sin.

Fra Tromsø stiller de durkdrevne og rutinerte blåbærjegerne, Pål, Tarald, Petter og Erik, som har vært noen av de sterkeste kortene gjennom historien. Ellers har jeg og Petter også tenkt å ta en tur hjem til Gorbatsjov og se om vi kan få raspet av litt rødt støv fra den magiske issen hans - i tilfelle det skulle bringe lykke (husk og ikke si at du tegna en dildo i øret på han på Sommerlyst, Petter :O ).
Da er det bare å ta bølgen hjemme i de tusen hjem, ta på deg en jetpack og svev av gårde til moder Russland og ta del i sommerens vakreste eventyr. Hiv og hoi, snart er skatten vår - så kan vi ta det rolig de neste 4 år!

Happy Spottings!

Rickmand

0 Comments:

Post a Comment

<< Home